Det delte rommet (/admin/sharing) lar en organisasjon tilby kurs, programmer, kursmaler, spørsmålsbanker og rapporter til andre organisasjoner, og ta i bruk det de tilbyr. Det krever en plan som inkluderer det delte rommet; uten en sier siden fra om det og peker til Plan og fakturering. Deling med organisasjoner utenfor din egen organisasjonsfamilie krever en større plan igjen.
Tilby noe
Under Del et element, velg elementet, deretter hvem det er for:
- Utvalgte organisasjoner: huk av organisasjoner i familien din, eller skriv inn adressene til organisasjoner utenfor den, atskilt med komma.
- Alle organisasjoner under denne.
- Alle organisasjoner på installasjonen, som tilbys bare på en plan som inkluderer deling utenfor familien din.
Et kurs deles alltid for bruk, som beskrives nedenfor. En kursmal, et program eller en rapport tilbys som en kopi, som gir den andre organisasjonen et øyeblikksbilde tatt nå; kopien blir deres og senere endringer på noen av sidene når ikke den andre. En spørsmålsbank kan tilbys på begge måter.
Delt av denne organisasjonen viser hva du tilbyr, med målgruppe og status. Slutt å dele tilbakekaller et tilbud. Publiser en ny versjon fornyer et delt kurs for organisasjonene som bruker det.

Et delt kurs kjører i et speil
Når en organisasjon tar i bruk et kurs delt for bruk, jobber ikke deltakerne dens inne i kurset ditt. Første gang en av deres folk meldes på, gjenoppretter Quire en kopi av kurset, uten folk, karakterer eller innlegg, inn i den forbrukende organisasjonen, i en kategori kalt Delt med oss. Den kopien er et ordinært kurs der:
- Hver aktivitet kjører på sin egen spiller: quizer, SCORM-pakker, oppgaver, interaktivt innhold, leksjoner og resten.
- Forsøk, innleveringer, karakterer og fullføring registreres i den forbrukende organisasjonen, og dens karakterbok, rapporter, søk og varsler behandler kurset som et av sine egne.
- Dine folk og deres ser ikke hverandre. En deltaker ser kurset i Mine kurs merket som delt av organisasjonen din.
Til kopien finnes, og for delinger gjort før øyeblikksbilder fantes, får deltakerne en redusert visning som kan lese sider og huke av manuelle aktiviteter. Når kopien finnes sendes de til det virkelige kurset.
Hva ny publisering gjør
Når du velger Publiser en ny versjon, henter hver forbrukers kopi aktivitetene du har lagt til, i seksjonene deres deltakere allerede jobber i, neste gang en av deres folk meldes på. Det endrer ikke en aktivitet som allerede er i en forbrukers kopi, fordi deltakernes arbeid henger fra den, så en rettelse du gjør i en eksisterende aktivitet når ikke kopier som allerede er laget. En forbrukers administratorer kan redigere eller slette aktiviteter i sin kopi, og ny publisering omgjør ikke det.
Samarbeidsaktiviteter
Forumer, wikier, chatter, workshoper og databaser er lukket i et speil. Å åpne en er en beslutning hver organisasjon registrerer for seg selv, per aktivitet, med en begrunnelse, og to organisasjoner ser hverandre i den bare når begge har samtykket. Det de to organisasjonene da deler er listen over hvem som kan se hvem. Innleggene selv blir i hver organisasjons egen kopi, slik at folk ser hverandres navn og ikke hverandres innhold.
Ta i bruk et tilbud
Delt med denne organisasjonen viser hva andre tilbyr, med tittel, type og avsender. Kopier tar et øyeblikksbilde av en mal, et program, en spørsmålsbank eller en rapport. For et program kan du kopiere det med dine egne kurs (matchet etter kortnavn) eller med kopier av kursene dens; kurs som ikke kan matches eller ikke har noen sikkerhetskopi å kopiere, listes som ikke inkludert. En kopi kommer upublisert.
En begrensning å kjenne til: et tilfeldig quizspor i et delt kurs trekker fortsatt fra eierens spørsmålsbank, ikke forbrukerens.