ຂ້າມໄປຫາເນື້ອຫາ

HubSpot

ຮັກສາ Quire ແລະ HubSpot ໃຫ້ດີກັນດານດ້ວຍແອັບ HubSpot ຂອງ Quire.

ເບິ່ງໃນຮູບແບບ Markdown

ແອັບ HubSpot ຂອງ Quire ຮັກສາຂໍ້ມູນການຮຽນ ແລະ CRM ໃຫ້ດີກັນດານ: ຜູ້ຕິດຕໍ່ຂອງ HubSpot ກາຍເປັນຜູ້ໃຊ້ Quire, ບໍລິສັດກາຍເປັນພະແນກການ ແລະ ສິ່ງທີ່ຄົນເຮັດໃນ Quire ປາກົດຢູ່ບັນທຶກ HubSpot ຂອງພວກເຂົາ.

ການເຊື່ອມຕໍ່

ແອັບຖືກຕິດຕັ້ງໜຶ່ງຄັ້ງຕໍ່ອົງການ Quire ໜຶ່ງແຫ່ງ ຜ່ານໜ້າຍອມຮັບ ຂອງ HubSpot ເອງ ໂດຍຄົນທີ່ເປັນຜູ້ບໍລິຫານໃນທັງສອງ. ບັນຊີ HubSpot ໜຶ່ງເຊື່ອມກັບອົງການ Quire ໜຶ່ງແຫ່ງດຽວເທົ່ານັ້ນ: ອົງການທີສອງ ທີ່ລອງເຊື່ອມບັນຊີ HubSpot ດຽວກັນຈະຖືກປະຕິເສດ ເພາະບັນຊີ ທີ່ແບ່ງປັນຈະພາຜູ້ຮຽນຂອງອົງການໜຶ່ງເຂົ້າ CRM ຂອງອົງການອື່ນ.

ໃນຂະນະຕິດຕັ້ງ ແອັບກວດສອບວ່າແຜນ HubSpot ຂອງທ່ານລວມເຫດການ ພຶດຕິກຳທີ່ກຳນົດເອງຫຼືບໍ່ ແລະ ເລືອກວິທີລາຍງານການຮຽນ:

ແຜນ HubSpot ຂອງທ່ານ ສິ່ງທີ່ປາກົດໃນ HubSpot
ພ້ອມເຫດການພຶດຕິກຳທີ່ກຳນົດເອງ (Marketing Hub Enterprise) ເຫດການຢູ່ເສັ້ນເວລາຂອງຜູ້ຕິດຕໍ່: ຮັບເຂົ້າຮຽນ, ເລີ່ມ, ສຳເລັດ, ອອກໃບຢັ້ງຢືນ, ລອງທົດສອບ
ບໍ່ມີພວກມັນ ກຸ່ມຄຸນສົມບັດ ການຮຽນຂອງ Quire ໃນແຕ່ລະຜູ້ຕິດຕໍ່: ຫຼັກສູດລ່າສຸດ, ວັນສຳເລັດລ່າສຸດ, ຫຼັກສູດທີ່ສຳເລັດແລ້ວ, ໃບຢັ້ງຢືນລ່າສຸດ

ໜ້າການຕັ້ງຄ່າຂອງການເຊື່ອມຕໍ່ບອກວ່າໂມດໃດກຳລັງເຮັດວຽກ. ຖ້າທ່ານ ອັບເດດ HubSpot ຕໍ່ມາ ເຊື່ອມຕໍ່ຄືນ ແລະ ມັນຈະສະຫຼັບ.

ສິ່ງທີ່ຖືກຮັກສາໃຫ້ດີກັນດານ

  • ຜູ້ຕິດຕໍ່ ແລະ ຜູ້ໃຊ້, ບໍລິສັດ ແລະ ພະແນກການ ແລະ ຫຼັກສູດ Quire ແລະ object Courses ຂອງ HubSpot ແຕ່ລະອັນ ເຊື່ອມກັນໜຶ່ງຕໍ່ໜຶ່ງ.
  • ຊ່ອງຂໍ້ມູນ ທີ່ທ່ານກຳນົນເອງ: ແຫຼ່ງຕົ້ນ, ທີ່ໝາຍ ແລະ ທິດທາງ (ໄປ HubSpot, ໄປ Quire ຫຼື ທັງສອງ).
  • ຂໍ້ຂັດແຍ່ງ ຖືກຕົດສິນຕາມຊ່ອງ: Quire ຊະນະ, HubSpot ຊະນະ, ໃໝ່ກວ່າຊະນະ ຫຼື ຖ້າໄວ້ໃຫ້ຄົນຕົດສິນ. ໂດຍຄ່າເລີ່ມຕົ້ນ Quire ຊະນະສຳລັບຂໍ້ມູນການຮຽນ ແລະ HubSpot ຊະນະສຳລັບຂໍ້ມູນ ການຕະຫຼາດ.

ການເຊື່ອມຕໍ່ຄັ້ງທຳອິດເຕີມບັນທຶກທີ່ມີຢູ່ແລ້ວໃນພື້ນຫຼັງ ລາຍງານຄວາມຄືບໜ້າ ໂດຍບໍ່ຊັກຊ້າການປ່ຽນແປງສົດ.

ການສ້າງຄົນຈາກຜູ້ຕິດຕໍ່

ຜູ້ຕິດຕໍ່ HubSpot ທີ່ບໍ່ມີບັນຊີ Quire ສາມາດກາຍເປັນໜຶ່ງໄດ້. ເປີດ ສ້າງຄົນຈາກຜູ້ຕິດຕໍ່ HubSpot ໃນໜ້າການຕັ້ງຄ່າຂອງການເຊື່ອມຕໍ່ ຈາກນັ້ນເລືອກ:

  • ຊັ້ນ ວົງຈອນຊີວິດ ໃດມີສິດ ເພື່ອໃຫ້ຜູ້ທີ່ມີໂອກາດບໍ່ກາຍ ເປັນຜູ້ໃຊ້;
  • ກຸ່ມຮຸ້ນ ແລະ ຫຼັກສູດ ທີ່ຄົນໃໝ່ທຸກຄົນຖືກວາງເຂົ້າ;
  • ວ່າຄົນໃໝ່ແຕ່ລະຄົນເຂົ້າຮ່ວມ ກຸ່ມທີ່ຕັ້ງຊື່ຕາມບໍລິສັດ HubSpot ຂອງພວກເຂົາຫຼືບໍ່;
  • ວ່າ Quire ສືບຕໍ່ນຳເຂົ້າຜູ້ຕິດຕໍ່ທີ່ປ່ຽນແປງ ໂດຍອັດຕະໂນມັດ ທຸກໆຫ້ານາທີ.

ແຕ່ລະຜູ້ຕິດຕໍ່ຜ່ານການນຳເຂົ້າຜູ້ໃຊ້ດຽວກັນທີ່ການອັບໂຫຼດ CSV ໃຊ້. ເກນຈຳນວນຜູ້ໃຊ້ຂອງແຜນ, ທີ່ນັ່ງໃບອະນຸຍາດ ແລະ ກົດລະບຽບຊ່ອງ ຂໍ້ມູນໂປຣໄຟລ໌ນຳໃຊ້ ແລະ ຜູ້ຕິດຕໍ່ທີ່ການນຳເຂົ້າປະຕິເສດ (ທີ່ຢູ່ ບໍ່ຖືກຕ້ອງ, ໃບອະນຸຍາດເຕັມ) ຈະຖືກລາຍງານໃນແຖວຂອງຕົນເອງ ໂດຍບໍ່ຢຸດຄົນອື່ນ. ຜູ້ຕິດຕໍ່ທີ່ມີບັນຊີຢູ່ແລ້ວ ໂດຍລິ້ງ ຫຼື ທີ່ຢູ່ ອີເມວ ຈະຖືກເຊື່ອມ ແລະ ອັບເດດໂດຍແຜນທີ່ຊ່ອງ; ມັນບໍ່ເຄີຍສ້າງ ຊ້ຳສອງຄັ້ງ ແລະ ການນຳເຂົ້າບໍ່ເຄີຍຂຽນທັບຄົນຈາກ CRM.

ແຖວແຜນທີ່ຊ່ອງທີ່ໄປ Quire (ຫຼື ທັງສອງທິດທາງ) ເຕີມຊື່, ເຂດເວລາ, ພາສາ ແລະ ຊ່ອງຂໍ້ມູນໂປຣໄຟລ໌ຂອງຄົນໃໝ່ຈາກຄຸນສົມບັດ HubSpot.

ເບິ່ງຕົວຢ່າງສິ່ງທີ່ຈະເກີດຂຶ້ນ ອ່ານໜ້າໜຶ່ງຂອງຜູ້ຕິດຕໍ່ ແລະ ລາຍຊື່ສິ່ງທີ່ຈະຖືກສ້າງ, ເຊື່ອມ, ປ່ອຍໄວ້ ຫຼື ປະຕິເສດ ໂດຍບໍ່ ຂຽນຫຍັງ. ນຳເຂົ້າຜູ້ຕິດຕໍ່ທີ່ປ່ຽນແປງດຽວນີ້ ອ່ານສິ່ງທີ່ປ່ຽນ ແປງນັບແຕ່ການນຳເຂົ້າຄັ້ງສຸດທ້າຍ. ການນຳເຂົ້າຄັ້ງທຳອິດອ່ານຜູ້ ຕິດຕໍ່ທຸກຄົນ ແລະ ອ່ານຜູ້ຕິດຕໍ່ທຸກຄັ້ງໃໝ່ ໃນຟອມການຕັ້ງຄ່າ ເລີ່ມຕົ້ນໃໝ່. ຄັນສິ່ງຄ້າງຫຼາຍໃຊ້ການແລ່ນຫຼາຍຄັ້ງ ແຕ່ລະຄັ້ງ ສືບຕໍ່ຈາກບ່ອນທີ່ຄັ້ງກ່ອນຢຸດ ແລະ ການແລ່ນຕໍ່ໄປອ່ານຜູ້ຕິດຕໍ່ ໃໝ່ສຸດຂອງຄັ້ງກ່ອນອີກຄັ້ງ ເຊິ່ງບໍ່ເປັນປັນຫາ.

ຜູ້ຕິດຕໍ່ຍັງມາຈາກການແຈ້ງເຕືອນການສ້າງ ແລະ ປ່ຽນແປງຜູ້ຕິດຕໍ່ ຂອງ HubSpot, ຈາກຂໍ້ຕົກລົງທີ່ຮອດຊັ້ນການລົງທະບຽນ ແລະ ຈາກ ການກະທຳຂະບວນການທຳງານທີ່ລະບຸຜູ້ຕິດຕໍ່ທີ່ຍັງບໍ່ມີບັນຊີ. ແຕ່ລະແຖວ ບໍ່ວ່າຈະສ້າງຫຼືບໍ່ ຢູ່ໃນບັນທຶກການຊິງ ແລະ ການ ປ່ຽນການຕັ້ງຄ່າ ແລະ ການນຳເຂົ້າດ້ວຍມືຢູ່ໃນບັນທຶກການກວດກາ.

ຂະບວນການທຳງານ

ສີ່ການກະທຳຂະບວນການທຳງານ HubSpot ດຳເນີນໃນ Quire: ລົງທະບຽນ, ຍົກເລີກການລົງທະບຽນ, ອອກໃບຢັ້ງຢືນ ແລະ ສົ່ງອີເມວ. ຂະບວນການ HubSpot ທີ່ແລ່ນສອງຄັ້ງບໍ່ລົງທະບຽນສອງຄັ້ງ.

ທ່ານຍັງສາມາດລົງທະບຽນຄົນໂດຍອັດຕະໂນມັດເມື່ອຂໍ້ຕົກລົງຮອດ ຊັ້ນ ຫຼື ເມື່ອຜະລິດຕະພັນທີ່ກົງກັບຫຼັກສູດຖືກເພີ່ມເຂົ້າ ຂໍ້ຕົກລົງ. ຕັ້ງສິ່ງນີ້ຕາມແຕ່ລະຫຼັກສູດ ດ້ວຍວິທີລົງທະບຽນ HubSpot ພາຍໃຕ້ວິທີລົງທະບຽນຂອງຫຼັກສູດ.

ຢູ່ບັນທຶກຜູ້ຕິດຕໍ່

ບັດ Quire ໃນຜູ້ຕິດຕໍ່ HubSpot ແຕ່ລະຄົນສະແດງການລົງທະບຽນ, ຄວາມຄືບໜ້າ ແລະ ໃບຢັ້ງຢືນຂອງພວກເຂົາ.

ບັນທຶກການຊິງ

ການດຳເນີນງານທຸກໆອັນຖືກບັນທຶກເປັນເວລາ 30 ມື້: ທິດທາງ, ບັນທຶກ, ຜົນລັບ ແລະ ຂໍ້ຜິດພາດໃດໆ. ການດຳເນີນງານທີ່ລົ້ມແຫຼວ ສາມາດລອງຄືນຈາກບັນທຶກ. ຂໍ້ຈຳກັດອັດຕາຂອງ HubSpot ຖືກເຄົາລົບ ໂດຍອັດຕະໂນມັດ; ເມື່ອ HubSpot ຂໍໃຫ້ແອັບຊ້າລົງ ມັນຈະຢຸດບັນຊີ ນັ້ນແທນທີ່ຈະລົ້ມແຫຼວ.

ການນຳທາງ

ພິມເພື່ອຄົ້ນຫາ…

↑↓ ນຳທາງ↵ ເລືອກEsc ປິດ